arrow_drop_up arrow_drop_down

zuid-afrika

Een land van goud, dat niet is te vergelijken met elk ander land.

Laat Zuid-Afrika je welkom heten in een wereld in één land. Zuid-Afrika heeft een adembenemend landschap, ongelooflijke wilde dieren en een complete diversiteit van mensen. De vreedzame overgang naar democratie was goed nieuws voor alle Zuid-Afrikanen.

Zuid-Afrika ondergaat nu veel verandering en er komen nieuwe standaarden voor geavanceerde steden als Kaapstad en Johannesburg, de hoofdstad van Zuid-Afrika, ook wel bekend als Egoli (plaats van goud). Ook zijn er prachtige watervallen, weelderige bossen, meer dan 20 Nationale parken, waaronder twee van 's werelds meest gerenommeerde wildreservaten, het Kruger nationaal park en het Kgalagadi Transfrontier Park, plus bijna evenveel regionale parken, het land is één wild leven.


Zuid-Afrika ligt in het zuidelijk halfrond, zodat hun seizoenen omgekeerd zijn van het noordelijk halfrond. Het schooljaar begint in februari en eindigt in december. Als een ASSE uitwisselingsstudent in Zuid-Afrika zal je leven met een warme familie die gewend is aan diversiteit. Je zal op een lokale middelbare school zitten, waar je zowel Engels als Afrikaans zal horen, misschien zelfs Zulu of nog één van de 11 andere officiële talen. Ongeacht hun etnische erfgoed, Zuid-Afrikanen, die van elkaar verschillen in ras, cultuur, taal en religie, liefde sport, zijn open-minded, eerlijk en vriendelijk.


Dit alles geeft Zuid-Afrika de bijnaam “de Rainbow Nation”, een land waar je altijd het onverwachte moet verwachten!

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies