arrow_drop_up arrow_drop_down

wat bieden wij

High School Programma Tussenjaar

High School programma's

voor jongeren tussen de 15 en 19 jaar

Studeren in Amerika Go Campus

Studeren in Amerika

voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar

AuPair Amerika Tussenjaar

Au Pair worden in Amerika

voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar

Ik meld mij aan voor één van de programma's van ASSE Nederland

ASSE Nederland in het kort

Keuze uit meer dan 38 Landen

Wanneer je kiest voor een uitwisselingservaring (High School programma) met ASSE Nederland, heb je de keuze uit 38 Landen. ASSE Nederland werkt samen met verschillende partners welke allemaal zijn aangesloten bij ASSE Internationaal. Zo is er voor iedereen wel een plek waar hij of zij het avontuur kan beleven.

Veel tevreden deelnemers

Al veel jongeren gingen je voor. Naar vele landen van de wereld zijn jongeren met ASSE op uitwisseling gegaan. Elk jaar weer komen ze met de mooiste verhalen terug. Het blijft voor ons geweldig om elk jaar weer te horen dat ze het jammer vinden dat de uitwisselingsperiode zo snel voorbij is gegaan. Echt iets wat iedereen zou moeten meemaken.

Een wereldwijde organisatie

Al meer dan 40 jaar is ASSE internationaal een van de grootste organisaties wereldwijd. Al meer dan 40 jaar organiseert ASSE Internationaal uitwisselingen tussen verschillende landen over de hele wereld. Met meer dan 1500 kinderen per jaar die naar de Verenigde Staten komen is ASSE in Amerika zelfs de grootste organisatie voor uitwisselingsprogramma's.

Altijd een lokale ervaring

ASSE Nederland heeft er voor gekozen om voor elk programma te kiezen voor de lokale ervaring. Zo leer je het meest van de cultuur en pak je de andere taal het snelst op. Zo zal je bij onze High School programma's altijd in een gastgezin worden geplaatst dicht in de buurt van een High School. Bij Go Campus neem je deel aan het Campus leven en onze Au pairs worden ook bij gezinnen geplaatst.

Meerdere programma keuzes

ASSE Nederland biedt verschillende programma's zo hebben wij voor scholieren tussen de 15 en 19 een High School beleving in meer dan 38 landen. Daarnaast bieden wij twee programma's welke volledig gericht zijn op Amerika. Wanneer je wilt gaan studeren in Amerika en zo het echte on campus gevoel beleven, dan bieden wij het Go Campus programma. Lijkt het je geweldig om au pair te worden in Amerika, dan bieden wij het EurAupair programma aan.

Geen kleine lettertjes

ASSE Nederland houdt niet van kleine lettertjes. Wij zijn altijd open en transparent met alles wat we doen. Met welk programma je ook gaat via ons, er mogen nooit verrassingen om de hoek komen. Het is een hele ervaring en dan wil je zeker weten dat alles goed geregeld is. Bij ASSE Nederland kan je daarvan op aan. Alles wordt helder uitgelegd en duidelijk verteld en vastgelegd in de documentatie die je van ons ontvangt. Wanneer je vanuit Nederland vertrekt voor je grote avontuur is alles zo voor elkaar, dat je tijdens je verblijf in het buitenland je nergens druk over hoeft te maken. Geniet en leer elke dag!

Wat komt er zo al bij kijken

Natuurlijk is het spannend om naar een ander land te gaan. Wij van ASSE Nederland zullen je altijd het gevoel geven dat waar je ook bent, je altijd onderdeel voelt van een familie.

Er ligt werkelijk een wereld vol mogelijkheden voor je open. Het is een van de mooiste ontdekkingstochten die je kan maken. Je leert jezelf kennen, leert of verbetert een vreemde taal en je ontdekt dat er veel verschillen zijn op deze wereld.

Op het moment dat je er voor kiest om de wereld via ASSE Nederland te gaan ontdekken, dan meld je je aan voor één van onze programma's. Al snel daarna zal één van onze vertegenwoordigers bij je langs komen. Hierna wordt je inschrijving officieel en zullen wij er voor zorgen dat je de tijd van je leven zal beleven in het land van jouw keuze.

Samenvatting van de belangrijkste stappen

 • Meld je aan voor één van onze programma's via de website of schriftelijk via de aanmeldformulieren achterin de brochures.

 • Kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers. 

 • Het invullen van het definitieve inschrijvingsformulier.

 • Het compleet maken van het persoonlijk dossier. Dit bestaat voor b.v. het High School programma uit een dear host family brief, portfolio, gezondheidsverklaring en cijferlijst. Dit kan per programma verschillen.

 • Onze buitenlandse partners gaan bij het high school en au pair programma op zoek naar geschikte gastgezinnen. Bij Go Campus gaan ze op zoek naar geschikte universiteiten of colleges.

 • Bij het Go Campus programma krijgen wij 9 aanbiedingen "Scholarships" terug en hierna maakt de student een keus voor één van deze scholen. Voor au pair en high school worden wij geïnformeerd over een gastgezin.

 • Tussentijds zijn er regelmatig bijeenkomsten ter voorbereiding op het avontuur.

Ik heb nog een vraag?

 • Al meer dan 40 jaar ervaring
 • Keuze uit meer dan 38 landen
 • Wereldwijd de grootste organisatie
 • Veel tevreden deelnemers
 • Een geweldige ervaring
 • Van 15 tot 26 jaar
 • Tegen een zeer scherpe prijs
Wij gebruiken cookies