arrow_drop_up arrow_drop_down

TURKIJE

Turkije is een zeer divers land, na te zijn beïnvloed door de Ottomaanse,Europese en Midden-Oosterse tradities. 

Turkije is bijna 10.000 jaar oud, met een veelzijdige, levendige cultuur. Vol met historische bezienswaardighedenTurkije is een zeer divers land, na te zijn beïnvloed door de Ottomaanse,Europese en Midden-Oosterse tradities.  en archeologische wonderen. Turkije belichaamt veel extremen van zowel oosterse en westerse culturen. Istanbul, de enige stad in de wereld die zich bevindt op twee continenten (Azië en Europa), is zowel het culturele als financiële centrum van Turkije.

De charme van Turkije ligt ergens tussen de prachtige landschappen, zoals Cappadocia, de constante verrassingen door de legendarische geschiedenis en de hartelijke bevolking. Een bevolking die is gezegend met een land van oude bazaars, prachtige zandstranden, prachtige ruïnes en grillige bergen. In Turkije zijn de familie banden sterk en zal je worden verwelkomd in een uitgebreide familie, ongeacht waar in het land je ook wordt geplaatst.


Word ASSE uitwisselingsstudent naar Turkije en ontdek zelf waarom over dit land wordt het gezegd dat het de kenmerken combineert van drie continenten: Europa, Afrika en Azië.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies