arrow_drop_up arrow_drop_down

TSJECHIË

Tsjechië en Slowakije - Land van verhalen en het voormalige Tsjecheslowakije -zijn echt het hart van Europa. Hoewel ze rustig zijn gesplitst in 1993, zullen de Tsjechen en de Slowaken voor altijd met elkaar verbonden zijn door hun gemeenschappelijke geschiedenis en wederzijds uitgebreide taal.

Praag, uitgeroepen tot de mooiste stad van Europa, de hoofdstad van de Tsjechië, heeft een lange geschiedenis en een rijke cultuur. Wanneer je ronddwaalt door de stad, wordt je geraakt door de smalle kronkelige straatjes,pittoreske pleintjes, de oude stad, de mooie kastelen en de honderden kerktorens.

Maar Tsjechië is veel meer dan de stad Praag. Prachtige landschappen vol rivieren, bossen, bergen en meren gebieden met uitgestrekte paden om deze te voet, fiets, paard of al schaatsend te verkennen. Indrukwekkende grotten, renaissance steden, sprookjesachtige kastelen, grote afdalingen en langlaufloipes wachten op u in elke hoek van deze kleine staat.


Zo kan je met je familie wandelen door de natuur, genieten van het tuinieren, cross country skiën, voetbal of hockey. De jongeren ontmoeten elkaar ook graag in één van de vele cafés of tijdens een open lucht festival van muziek of kunst.

Terwijl je studeert in Tsjechië om je zo voor te bereiden voor de toekomst, geniet je van Europa's "oude wereld smaak".

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies