arrow_drop_up arrow_drop_down

Verhalen van onze studenten

Sara

Ik had het al zo vaak tegen mijn ouders gezegd, maar ze vonden het te duur. Plotseling was daar een afspraak voor een interview. Hadden mijn ouders me toch opgegeven. Tegen zo’n groot avontuur staat geen prijs zeiden ze. Kan je voorstellen hoe blij ik was. 

Patrick

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, wat ik nu meemaak is in één woord waanzinnig! Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het moet beschrijven. Al zit ik tegenwoordig wel in een les die “creative writing” heet. Maar het beste kan ik zeggen “I’m living my dream!”

Etienne

Hi everybody! Mijn naam is Etienne, en in het schooljaar 2016/2017 heb ik besloten om deel te nemen aan het uitwisselingsprogramma met ASSE Nederland. Ik koos voor een jaar in de USA, en werd geplaatst in Californië. I werd Senior student aan de Gilroy High School. En wat voor een jaar is het geweest!

Ron

Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar het is echt waar. Dit jaar als uitwisselingsstudent naar Tulsa in Oklahoma heeft van mij echt een volwassen persoon gemaakt.

Ik ging weg uit Nederland als Ronnie en kwam terug als Ron. 

Suzanne 

Ik wordt elke dag super vrolijk wakker. Ik wek mijn twee zussen en we gaan samen het ontbijt maken. Daarna met z’n drieen ons klaar maken voor school maar eerst nog even langs de paarden. Ik leef hier op een boerderij (ranch) en dat is zo gaaf.


Debby

Een jaar geleden kon ik er allen nog maar van dromen om naar Amerika te gaan. Maar nu zit mijn uitwisselingsjaar er alweer op en kijk ik terug op de meest geweldige 11 maanden van mijn leven tot nu toe.


Wij gebruiken cookies