arrow_drop_up arrow_drop_down

SPANJE

In Spanje zal je merken dat de nadruk vooral op familie en vriendschap ligt.

Je geniet van maaltijden waarbij elk gezinslid aanwezig is. In Spanje heerst een levensstijl die het mogelijk maakt dat er gemakkelijk een twee uur durende lunch kan plaatsvinden op het midden van de dag. Ook hier merk je dat zelfs in de moderne steden, zoals Barcelona, de authentieke oudheid aanwezig is. Bijvoorbeeld de La Sagrada Familia. Je ondervindt het belang van de verschillende regio's van Spanje, zoals Catalonië en Galicië, met hun eigen lokale dialecten en bijzondere tradities.

Geniet van de diversiteit en leer over de boeiende geschiedenis van Spanje, de lokale gerechten, de mix van culturen en verschillende levensstijlen, architectuur en muziek. Bezoek de vele musea, parken, forten, prachtige stranden, de fascinerende stad Sevilla en zie de unieke architectuur van Antoni Gaudi. Eet tapas of probeer een authentieke paella met je Spaans gastgezin, deel mee in hun grote familiefeesten, zie een traditionele flamenco-show of ga uit met je vrienden naar een film of een café.

Als ASSE uitwisselingsstudent naar Spanje heb je genoeg gelegenheid om te socialiseren en nieuwe dingen te proberen. Je zal je horizon verbreden terwijl je een van de meest nuttige talen in de wereld leert.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies