arrow_drop_up arrow_drop_down

OEKRAÏNE

Oekraïne is de tweede grootste staat in Europa en een van de best opgeleide landen in de wereld. Oekraïne wil graag zijn kleurrijke volkskunst, exquise ambachten, eindeloze straat en dorpsfeesten, mooie liedjes en unieke tradities met je delen.

Oekraïense gastvrijheid viert hoogtij. De gasten worden verwelkomd als familie bij de Oekraïners thuis en worden behandeld met een eindeloos aanbod van voedsel, drank en gesprek. Of je nu door de stad Kiev loopt, de gouden uivormige koepels bewonderd of de uniek prachtige natuur verkent, je wordt door de lokale bevolking overal met een gastvrije glimlach verwelkomd. Zo zal ook je ASSE gastgezin je van harte welkom heten in hun huis.

Het maakt niet uit wat je interesses zijn, je blijft zeker gefascineerd door Oekraïne, een van de oudste en meest opwindende landen om te ontdekken, gevuld met middeleeuwse kastelen, stenen forten en prachtige stranden langs de Zwarte Zee. Oekraïne, een mooie mix van oud en nieuw, was de schepper van 's werelds eerste grondwet, de bouwer van de' s werelds grootste vliegtuig, en heeft het diepste metrostation in de wereld.


Neem als een ASSE uitwisselingstudent, een wandeling door de geschiedenis van Oekraïne en ontdek de kracht van het hedendaagse Oekraïne.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land

Wij gebruiken cookies