arrow_drop_up arrow_drop_down

Noorwegen

Noorwegen het land van overweldigende schoonheden.

Wel eens gedacht jezelf te verliezen in de overweldigende schoonheid van de Noorse fjorden en gletsjers, of te skiĆ«n of snowboarden op de hellingen van de Scandinavische bergen, of om adembenemende landschappen te fotograferen met zonlicht om middernacht? Dit alles kan in Noorwegen, het Scandinavische land dat het verst uitstrekt naar het noorden en uit rijkt tot aan de poolcirkel.

Beeld jezelf eens in tijdens het beklimmen van de langste houten trap van de wereld of tijdens een bezoek aan de typische houten kerken of tijdens een bezoek aan het Vikingschip Museum. Probeer heerlijke Noorse Sushi, leer een Noors folklore lied, of probeer hetzelfde woord te zeggen in de tientallen verschillende dialecten die Noorwegen rijk is.


Kom naar het land van het Noorderlicht en de middernachtzon. En terwijl je een aantal van de mooiste landschappen ter wereld ontdekt, kom je erachter waarom Noorwegen is uitgeroepen tot het beste land om in te wonen en waarom de Noren worden beschouwd als een van de meest progressieve en vreedzame mensen in Europa.

Ik weet het zeker. Dit wordt het land.

Wij gebruiken cookies