arrow_drop_up arrow_drop_down

MEXICO

Breng een schooljaar of semester door in Mexico, een land van hartelijke gastvrijheid met een sterk gevoel voor familie, gemeenschap en het erfgoed.

Als een ASSE uitwisselingsstudent naar Mexico, kan je het leven ervaren in een van de traditionele, koloniale steden of de schilderachtige dorpjes. Door het bijwonen van de middelbare school, zal je al snel vrienden maken en zal je de warmte en de vrijgevigheid van het Mexicaanse volk leren kennen.

Naast de smaakvolle gerechten, is Mexico trots op haar culturele dansen die een belangrijke schakel van het erfgoed zijn. Jongeren leren deze dansen en voeren ze met trots uit op speciale gelegenheden.


De rijke, Mexicaanse cultuur omvat zowel Spaans erfgoed, als een geschiedenis die vele eeuwen teruggaat naar de Maya's en Azteken. Je zal meer ontdekken over de unieke eigenschappen van elke staat, zoals bijvoorbeeld Oaxaca met zijn prachtige volkskunst. Je ervaart Mexico City, de hoofdstad en de historische thuisbasis van Noord-Amerika's vroegere koning en koningin! Als ASSE uitwisselingsstudent in Mexico, zijn de leermogelijkheden even talrijk als het land gevarieerd is.


Een jaar doorgebracht in dit betoverende land en zijn cultuur zal zeker je kijk op het leven, familie en de wereld veranderen.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies