arrow_drop_up arrow_drop_down

JAPAN

Deze keten van eilanden belichaamt een natie van contrasten.

Onder de drukte van Tokyo (één van de grootste steden ter wereld) vind je lagen van de geschiedenis en onveranderlijke traditie. Terwijl de Japanners inspiratie vinden in de stille schoonheid van een kleine, formele rotstuin, heeft Japan haar plaats veilig gesteld als een economisch en technologisch leider op de wereldwijde markten. Het leren van de taal en cultuur opent een wereld van toekomstige kansen.

Misschien ondervind je dat je gastgezin hun huis inricht met tatami, de traditionele, geurige en zachte stromatten, of dat je huis is gevuld met vele Shogi, papieren schermen die het licht verzachten in elke kamer. Je zal genieten van speciale maaltijden van verse vis, zoals sushi, en proeven van de vele heerlijke maaltijden op basis van shun, of "voedsel van het seizoen". Vier feestdagen in de typische Japanse stijl met je gastfamilie en vrienden.


Jouw uitwisselingsjaar zal worden gevuld met het ontdekken van de rijke cultuur van Japan. De kennis van de taal en de cultuur van dit grote land geeft je een groot voordeel in de toekomst.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies