arrow_drop_up arrow_drop_down

ITALIË

Geboorteplaats van het Romeinse Rijk, de thuisbasis van het Vaticaan en vele andere bekende en historische bezienswaardigheden. Wanneer je je uitwisselingsperiode in Italië zal doorbrengen, beleef je geschiedenis en nieuwste fashion of moderne technologie in een land.

Italië is beroemd om zijn architectonische bezienswaardigheden met veel van de Romeinse ruïnes tot op de dag van vandaag nog steeds intact. Er zijn vele oude bruggen en kerken, beroemde schilderijen, fresco's, beeldhouwwerken, verborgen kunstschatten en glooiende heuvels, middeleeuwse stadjes en mooie kastelen. Het Coliseum, Pompei, de Toren van Pisa, en het Canal Grande in Venetië zijn slechts enkele van de wereldberoemde plekken die je tijdens je uitwisseling kan bezoeken.

Hoewel de familie dynamiek varieert van het ene deel van het land met het andere deel, zal je ondervinden dat sterke tradities gezinnen samen bindt- u zult met open armen worden verwelkomd in uw Italiaanse familie. Italianen hechten een groot belang aan vriendschap. Italianen zijn warm, vrolijk, makkelijk en vinden het leuk om met familie en vrienden af te spreken thuis of in de lokale piazza.


Leer alles over het leven in dit ongelooflijke land, terwijl u  geniet van uw favoriete gerechten, verse kaas, authentieke Napolitaanse pizza, pasta, ijs, enz. Omarm de gepassioneerde manier waarop de Italianen spreken.

Ik weet het zeker, dit is mijn land

Wij gebruiken cookies