arrow_drop_up arrow_drop_down

Hong Kong

Maar weinig plaatsen in de wereld van vandaag hebben zulke veranderingen ondergaan als Hong Kong. Hong Kong betekent "geurige haven”.

Hong Kong zal je steeds weer verrassen. Ondanks het Britse koloniale verleden, is de cultuur op dit bruisende eiland puur Chinees.

Door te kiezen voor een ASSE uitwisselingsjaar in Hong Kong, krijg je een unieke kans om te zien waar Oost West heeft ontmoet. Jij en je ASSE gastfamilie kunnen een ritje in een rode dubbeldekker bus naar Hong Kong's beroemde Victoria Peak maken, om te genieten van het adembenemende uitzicht op de haven. Als je de middelbare school in Hong Kong volgt, zal je al snel begrijpen waarom Hong Kong's educatieve systeem wordt gezien als een van de beste in de wereld. Voor je het weet, kan je kletsen met vrienden en speel je tafeltennis, de favoriete sport op het eiland. In de buurt heb je de drukke marktstraten waar je lekker langs kan slenteren op zoek naar het avondeten. Misschien besluit je wel om in plaats daarvan te gaan slurpen aan een kom dampende noedels in een lokaal eettentje.


Verdiep je in de kleurrijke geschiedenis van deze belangrijke cultuur.Leer de fascinerende betekenis achter de prachtige, geschreven karakters van de Chinese taal.Word ASSE uitwisselingsstudent naar Hong Kong en ontdek waarom Hong Kong de "Parel van de Oriënt" wordt genoemd.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies