arrow_drop_up arrow_drop_down

Een gegarandeerde studiebeurs

Heb je er altijd al van gedroomd om ooit aan een Amerikaanse "university" of "college" te studeren, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Dan is Go Campus het perfect programma voor jou! Go Campus geeft jou toegang tot het Amerikaanse studiesysteem via een studiebeurs op basis van academische of atletische gronden. Zo worden de hoge studiekosten plotseling heel acceptabel.


Waarom Go Campus:

  • Een gegarandeerde studiebeurs op basis van academische of atletische potentie.
  • Toegang tot de hoogst aangeschreven universiteiten of colleges ter wereld.
  • Altijd minimaal 9 aanbiedingen of je geld terug.
  • Gegarandeerd verblijf op de Campus, inclusief Maaltijden.
  • Volledige ondersteuning tot het moment van vertrek
  • Een ervaring die je nooit zal vergeten
  • Een grote flexibiliteit in keuze van vakken

Omdat er geen eisen worden gesteld aan de vaardigheden van de Engelse taal, is dit programma voor veel studenten makkelijk toegankelijk.

Voor wie is dit Programma geschikt

Scholieren in het laatste jaar van hun huidige middelbare school

Studenten die momenteel al op een universiteit of hogeschool zitten

Studenten die nog niet weten wat ze willen studeren of die graag een tussenjaar willen

Studenten die graag een jaar willen beleven op een Amerikaanse Campus

Studenten die graag een "Degree" willen halen

The American way om te studeren

Studiebeurs op basis van academische potentie

ASSE Nederland is er trots op om dit programma in samenwerking met Go Campus aan te kunnen bieden. Zo geven de academische studiebeurzen, die normaal alleen voor Amerikaans ingezeten zouden zijn, ook kansen voor scholieren in Nederland en Belgiƫ. Het Go Campus programma geeft studenten de mogelijkheid om via hun academische vaardigheden een universitaire opleiding in Amerika te krijgen. Vaak voor minder kosten dan wanneer zij zouden studeren in hun eigen land.


Lees meer.......

Studiebeurs op basis van atletische potentie


ASSE Nederland is er trots op om dit programma in samenwerking met Go Campus aan te kunnen bieden. Zo geven de atletische studiebeurzen, die normaal alleen voor Amerikaans ingezeten zouden zijn, ook kansen voor scholieren in Nederland en Belgiƫ.Het Go Campus programma geeft studenten de mogelijkheid om via hun atletische vaardigheden een universitaire opleiding in Amerika te krijgen. Vaak voor minder kosten dan wanneer zij zouden studeren in hun eigen land.


Lees meer.......

Kwaliteit tegen een goede prijs

Go Campus garandeert kwalitatief hoge opleidingen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De kosten om in Amerika te kunnen studeren zijn via Go Campus vaak niet meer dan wanneer je in je eigen land zou gaan studeren.

Veel vraag naar Internationale studenten


Bij Amerikaanse universiteiten is er veel vraag naar internationale studenten. Dit omdat zij bijdragen aan de diversiteit van culturen. Amerikaanse universiteiten begrijpen de waarde die een multiculturele student bijdraagt aan het Campus leven en in de klas, daarom zijn zij bereid om speciale beurzen te verstrekken om deze studenten aan te trekken.

Super gaaf, ik heb altijd al in Amerika willen studeren.

Wij gebruiken cookies