arrow_drop_up arrow_drop_down

FRANKRIJK

In Frankrijk zal je ontdekken dat discussiëren een nationaal tijdverdrijf is, waarbij samenzijn met vrienden in een café om over koffie te praten een kunstvorm is. Frankrijk is vooral trots op zijn tradities, taal en cultuur.

Je wordt bewust van het belang van heerlijke maaltijden geserveerd in een rustig tempo, een goed gesprek, beeldende kunst, muziek, film en mode. Tegelijkertijd kan je rijden in de TGV (de snelste trein ter wereld) en zien hoe nieuwe technologie vormgeeft aan het Frankrijk van vandaag.

Je zal ook gaan beseffen dat Frankrijk veel meer is dan alleen maar die mooie stad Parijs. Elk gebied in Frankrijk voelt anders en ziet er anders uit, heeft zijn eigen architectuur, karakter, eten en vaak zelfs zijn eigen dialect. De meeste ASSE gastgezinnen wonen in de kleinere stadjes of dorpjes.


De franse scholen worden gezien als een van de beste van de wereld. Natuurlijk is er naast het zware studeren nog genoeg tijd voor sport en andere activiteiten. De Franse taal zal je sneller dan je denkt onder de knie hebben en al snel zal je grappen maken met je gastgezin en nieuwe vrienden.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies