arrow_drop_up arrow_drop_down

FINLAND

Frisse lucht, een van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te zien, wilde dieren, de duizenden heldere meren. Finland is een natuurlijk wonderland en een imposante moderne natie. Finland is zoveel meer dan mooie uitzichten, sneeuw en de Kerstman.

Finland heeft veel interessante kanten, zoals vier hele duidelijke seizoenen, de middernachtzon, lange winterse nachten en het vele culturele erfgoed wat je het beste kan zien in de levende stad Helsinki.

Stel je eens voor, lekker relaxen met je gastgezin op hun steiger aan de kant van het meer, genietend van de heerlijke zomer avond of lekker op stap met je nieuwe vrienden. Misschien wel lekker zeilend over het meer wie zal het zeggen. Eilanden hoppen in de Turku Archipel, de grootste archipel in Europa met meer dan 20.000 eilanden. Speel pesäpallo, een unieke vorm van honkbal die zeer populair is tijdens de zomer. Of speel ijshockey tijdens de winter als je niet al aan het skiën bent op een van de vele skipistes. Of ga lekker relaxen in de sauna op een sneeuwige dag.


Naast al deze heerlijke activiteiten zal je als ASSE uitwisselingsstudent in deze spectaculaire uithoek van de wereld ook nog eens deelnemen aan een zeer goed opleidingssysteem wat je bij een modern welvarend land met een hoge levensstandaard en moderne technologie mag verwachten. Je zal verliefd worden op de ongerepte schoonheid van het land en je zal gaan houden van de loyale, warme en vriendelijke inwoners van Finland.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land

Wij gebruiken cookies