arrow_drop_up arrow_drop_down

DUITSLAND

Ervaar het leven in Duitsland, met charmante historische dorpjes en fascinerende steden zoals bijvoorbeeld Berlijn en München.

Een ontwikkelt land met een hoge levenstandaard. In Duitsland vind je opera’s, theaters, weelderig beboste gebieden en blauwe meren. Sterke tradities, folklore, modernisme, hele mooie architectuur en moderne technologie leven samen in harmonie.

Je gastgezin wil graag de culturele geschiedenis van Duitsland met jou delen. Waarschijnlijk wonen zij in een klein dorpje of ergens op het platte land. Duitsers zijn graag onder de mensen en praten en eten graag met elkaar. Mensen zijn direct en iedereen wordt uitgedaagd om zijn mening te geven. Ondanks het feit dat familie belangrijk is in Duitsland zijn tieners vroeg onafhankelijk en wordt van ze verwacht dat ze vroeg op eigen benen staan.


Ontdek zelf waarom het Duits school systeem tot een van de beste van de wereld wordt gerekend. Tijdens je vrije tijd kan je lid worden van een lokale voetbal club, kan je deelnemen aan de lokale festivals of ga je naar een van de vele markten. Natuurlijk kan je ook gewoon bij je nieuwe vrienden langsgaan om lekker te kletsen of een filmpje te kijken.


Door Duitsland een jaar lang je thuisland te noemen, woon je midden in Europa en leer je een taal die veel deuren voor je kan openen.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies