arrow_drop_up arrow_drop_down

CANADA

Canada, tweetalig en multicultureel, omvat een breed scala van volkeren, landschappen en levensstijlen. Van de landelijke dorpen van het noorden tot aan de dynamische moderne steden die je in heel Canada tegenkomt. Canada staat bekend als een land waar velen zich thuis voelen.

Je zal leven bij een gastgezin en het leven ervaren zoals de Canadezen, altijd met een Europese flair. Doe mee in alle soorten van activiteiten, van sporten tot muziek en drama op de plaatselijke school of in verenigingen. Het sociale leven speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Canadees. Net als sport en recreatie. Van ijshockey tot skiën tot windsurfen, er is voor elk wat wils. Breng tijd door met je nieuwe vrienden tijdens het verkennen van de vele wonderen die Canada te bieden heeft.

Het Engels sprekend deel van Canada is een fascinerend mozaïek van verschillende culturen en landschappen. Je kunt genieten van de kosmopolitische sfeer van steden als Toronto, Calgary en Vancouver, of verken de wilde, ongerepte natuur van de woestijngebieden.


Stel je de adembenemende Canadese Rocky Mountains voor met skigebieden van wereldklasse, kristalheldere meren en rivieren, of Toronto's CN Toren (een van de hoogste vrijstaande bouwwerken van de wereld). Laat Canada een deel uitmaken van je culturele avontuur.

Geniet van de rijke karakteristieke Frans-Canadese cultuur, een mix van Frankrijk en Noord-Amerika. Je wordt verliefd op de warmte van de “Québécois" terwijl je je Frans perfectioneert. Quebec City is de enige ommuurde stad op het continent en behoudt een duidelijk Europees gevoel. Leef in de bruisende stad van Montreal, de tweede grootste Franstalige stad ter wereld, of een schilderachtig dorpje. Hier is Engels de tweede taal en de cultuur is onmiskenbaar Frans. Keer tweetalig terug naar huis en spreek Frans als de echte "francofone " Canadezen.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land

Wij gebruiken cookies