arrow_drop_up arrow_drop_down

BRAZILIË

Dit Zuid-Amerikaanse land, waarvan de officiële taal Portugees is, biedt een rijke mix van culturen en tradities.

Stel je een schooljaar voor in boeiend Brazilië. In het noorden van Brazilië, zal je kleinere steden en een meer rustieke manier van leven vinden, terwijl Sao Paulo een echte wereldstad is. Daarnaast is er Rio de Janeiro waar ze ontspannende stranden en brede promenades hebben.

Het hele jaar door zijn er in je buurt festivals, street parades en live muziek. Je zal ontdekken dat nergens anders in de wereld ritme zo’n belangrijke rol speelt als in Brazilië. Het meest bekend is wel het carnaval van Brazilië, waar ritme, participatie en kostuums een belangrijke rol spelen. Toch zal je merken dat de viering hiervan per regio verschillend is. De Braziliaanse maatschappij omvat mensen van inheemse, Portugese, Europese en Afrikaanse afkomst. Zij hebben echter wel allemaal een ding gemeen: ze zijn open en aanhankelijk en hechten veel waarde aan de maaltijden.


Waar je ook woont, in een moderne stad of in een charmante kleinere stad of in een dorp, de warmte en de geest van Brazilië zullen je uitwisselingsjaar een onvergetelijke ervaring maken.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land

Wij gebruiken cookies