arrow_drop_up arrow_drop_down

ARGENTINIË

Het land van de eindeloze pampa's, gauchos, regenwouden met prachtige natuurlijke watervallen, het Andes-gebergte, mooie zandstranden, maar ook de levendige en verfijnde stad Buenos Aires, een metropool in Europese stijl: dit alles is Argentinië.

Als je van muziek, dans, lekker eten en de Latijnse cultuur houdt, dan zal Argentinië je een onvergetelijke ervaring voor het leven geven. Familie speelt een centrale rol in de sociale structuur van Argentinië. Je zal al snel realiseren dat de gastvrijheid en de warmte van de Argentijnse mensen altijd bij je zal blijven. Lekker kletsen tijdens een uitgebreide lunch of diner en op mooie dagen vaak bij een asado , de beroemde Argentijnse barbecue.

Het uitstekende leersysteem geeft de mogelijkheid om interessante lessen te nemen, terwijl je je Spaans perfectioneert en misschien deelneemt aan een of meer teamsporten. Dit alles met nog voldoende tijd en ruimte om samen met je nieuwe Argentijnse vrienden, in het centrale plein van de stad,thuis of in het plaatselijke café af te spreken.


Studeer als ASSE uitwisselingstudent in een van 's werelds grootste Spaanssprekende landen en ontdek zelf waarom de Argentijnen traditie en gastvrijheid zo hoog in het vaandel hebben staan.

Ik weet het zeker. Dit wordt mijn land.

Wij gebruiken cookies